Palvelut

Meiltä saat kaikki tarvittavat taloushallinnon palvelut.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima, kuopiolainen taloushallinnon asiantuntijayritys ja perheyritys, perustettu vuonna 1989. Meille tärkeitä arvoja ovat osaava, ammattitaitoinen henkilöstö, sujuva asiakaspalvelu ja laadukas toiminta. Tarjoamme taloushallinnon palveluita hyödyntäen niin sähköisiä kuin perinteisiäkin menetelmiä. 

Käytössämme on selainpohjaiset Procountor ja Visma Fivaldi -ohjelmat, johon asiakas saa halutessaan omat käyttäjätunnukset. Erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, nettiyhteys riittää.

Kirjanpito

Yksinkertaisimmillaan tarjoamme lainsäädännön vähimmäisvaatimukset täyttävää kirjanpitopalvelua. Palvelun laajuus ja työnjako sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Tarvittaessa hoidamme esim. osakirjanpidot asiakkaan omilla ohjelmilla, asiakkaan tiloissa. Laadimme kirjanpidon perusteella asiakkaan tuloveroilmoitukset, arvonlisäveroilmoitukset ja esimerkiksi ennakkoverojen muutoshakemukset. Asiakkaillemme on aina nimetty oma kirjanpitäjä asioinnin sujuvuuden varmistamiseksi.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi yrityksen tärkeimmistä prosesseista. Haluamme varmistaa että asiakasyrityksemme palkat lasketaan oikein, maksetaan ajallaan ja tarvittavat ilmoitukset sidosryhmille (verottaja ja vakuutusyhtiöt) ovat kunnossa. 
Palkanlaskennan palvelumme toteutetaan asiantuntijoidemme toimesta hyödyntäen ajantasaista palkanlaskentajärjestelmää. Palveluumme sisältyy palkkalaskelmien toimittaminen, viranomaisilmoitukset ja tarvittaessa myös maksatus. Asiakkaidemme palkanlaskennasta vastaa aina nimetty asiantuntija.

Laskutus ja reskontra

Hoidamme asiakkaan puolesta niin sovittaessa laskutuksen ja myyntireskontran. Saatavien valvonta on tehokkainta silloin kun reskontran tiedot ovat aina ajan tasalla. Käytössämme olevilla ohjelmilla laskutus onnistuu verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperilaskuina.
Työnjako voidaan sopia asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Tarjoamme myös tarvittaessa perintäpalveluita yhteistyökumppaniemme kautta.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia asiantuntijapalveluita, tarvittaessa hyödyntäen yhteistyöverkostoamme (mm. Suomen Yrittäjät, Taloushallintoliitto, tilintarkastus- ja asianajotoimistot). Palveluihin kuuluu mm. sisäinen laskenta (mm- budjetointi), tilinpäätösanalyysit, verokonsultointi ja yrityskaupat (esim. yrityksen arvon laskeminen).

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!