Palvelut

Kaikki taloushallinnon palvelut.

Auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen

Tarjoamme tilitoimistopalveluita hyödyntäen niin sähköisiä kuin perinteisiäkin menetelmiä. Asiakaskuntamme koostuu yksinyrittäjistä useita kymmeniä työntekijöitä työllistäviin yrityksiin. Palvelukokonaisuus ja työnjako suunnitellaan aina asiakasyrityksen lähtökohdista. Käytössämme on selainpohjainen Visma Fivaldi- ohjelma, johon asiakas saa halutessaan omat käyttäjätunnukset. Erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, internet-yhteys riittää.


Kirjanpito

Laajimpiin palvelukokonaisuuksiin voi sisältyä esimerkiksi laskutuspalvelua sekä myynti- ja ostoreskontran hoitoa. Peruspalveluna tarjoamme lainsäädännön vähimmäisvaatimukset täyttävää kirjanpitopalvelua. Kirjanpidon perusteella teemme kausiveroilmoitukset verottajalle sekä tarvittaessa autamme myös muissa viranomaisilmoituksissa. Asiakkaillamme on aina nimetty kirjanpitäjä asioinnin sujuvuuden varmistamiseksi.

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan palvelumme toteutetaan asiantuntijoidemme toimesta hyödyntäen ajantasaista palkanlaskentajärjestelmää. Palveluumme sisältyy palkkalaskelmien toimittaminen, viranomaisilmoitukset ja tarvittaessa myös maksatus. Asiakkaidemme palkanlaskennasta vastaa aina nimetty asiantuntija.

Veropalvelut

Laadimme kirjanpidon perusteella asiakasyritystemme veroilmoitukset. Teemme yhteistyötä asiakasyritystemme kanssa jo tilinpäätösvaiheessa ennakoidaksemme veroseuraamukset. Huomioimme ennakoinnissa kokonaisvaltaisesti eri veromuotojen vaikutuksen. Asiakasyritystemme verotuskysymyksien ratkaisussa käytämme omien asiantuntijoidemme lisäksi tarvittaessa laajaa yhteistyöverkostoamme.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!